Vlaggen en banieren

GB Vlaggen staat voor volledige ontzorging op het gebied van vlaggen. Van het ontwerp en de ontwikkeling tot de levering en plaatsing van jouw vlag of banier. We vertellen je graag meer over de verschillende vlaggen en banieren. Zo kies jij wat het best bij jouw bedrijf past! 

Rechte vlaggen

De rechte vlag, ook wel horizontale vlag, is misschien wel het bekendste model vlag. De Nederlandse vlag wordt standaard in deze afmetingen geproduceerd: 2 meter hoog en 3 meter lang. Horizontale vlaggen zijn geschikt voor vlaggenmasten zonder banieruithouder. Ook zijn deze vlaggen geschikt voor boten, gevels en als accessoire. 

Soorten beschikbare vlaggen: 

  • Logovlaggen
  • Landenvlaggen
  • Provincievlaggen
  • Gemeentevlaggen
  • Stadsvlaggen

Hoge vlaggen zonder tunnel

Hoge vlaggen worden verticaal aan de mastzijde bevestigd. De mastlengte bepaalt de geschikte maat van de vlag. Hoge vlaggen zijn geschikt voor vlaggenmasten zonder een banierhouder. Je hijst de vlag met het koord. 

  • Geschikt voor logovlaggen

Banieren

De baniervlag is een rechte vlag. Dit type vlag is vooral geschikt voor zakelijke doeleinden. Het voordeel van dit type vlag is dat de tekst die erop staat altijd zichtbaar blijft, ook als er geen wind staat. 

Je kunt een baniervlag op twee manieren aan een mast bevestigen. Als de banier voorzien is van een pees, kan deze in de speciale banierhouder geschoven worden. Als de baniervlag een tunnel heeft aan de bovenzijde van de vlag, schuif je deze gemakkelijk over de banieruithouder van de mast. 

Verkrijgbaar in verschillende formaten: 

  • 100, 120 of 150 cm breed
  • Van 3 tot 6 meter lang

Beachflags

Met een beachflag trek je de aandacht op ieder evenement. We leveren onze beachflags standaard inclusief bedrukt vlaggendoek, aluminium frame, stalen grondpen en luxe draagtas. De beachflags zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te plaatsen op zowel harde als zachte ondergrond. Omdat beachflags makkelijk installeerbaar, op te ruimen en in gebruik zijn, worden ze vaak gebruikt bij evenementen en verenigingen. 

VLAGONTWERP

Wil jij opvallen met jouw vlag of banier? Wij helpen je graag met een pakkend ontwerp. Geen simpel logo, maar een vlag die verrast. Het gaat namelijk om de eerste indruk van jouw bedrijf. En die moet goed zijn!