Vlaggenmast plaatsen

Voor plaatsingen van vlaggenmasten door heel Nederland en België ben je bij GB Vlaggen aan het juiste adres. Met onze eigen monteurs zorgen we voor een snelle plaatsing en nette aflevering. Van het verwijderen en afvoeren van een oude mast, tot het storten van betonfundaties en plaatsing van nieuwe vlaggenmasten.

Van top tot teen geregeld

Onze dienstverlening gaat verder dan ‘even snel’ een mast plaatsen. Indien gewenst verwijderen we oude fundaties en voeren we oude vlaggenmasten en grond af. Dit alles is binnen één dag geregeld. Bij grotere opdrachten kan het natuurlijk wel iets meer tijd innemen.

Daarnaast moet je drie dagen voorafgaand aan het graven een KLIC-melding doen bij het Kadaster. Ook hiermee helpen we je graag uit de voeten! Zo heb jij geen zorgen aan de vlaggenmast en is alles zo geregeld, dat we de mast zo snel mogelijk plaatsen, wanneer het jou uitkomt.

Onderhoud aan jouw vlaggenmast

Na het plaatsen van een vlaggenmast, is het verstandig om deze regelmatig te onderhouden en controleren. De mast doorstaat namelijk weer en wind. Hiermee voorkom je onnodige schade, reparaties en kosten! Bekijk voor meer informatie onze onderhoudspagina.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze vlaggen- en baniermasten? We beantwoorden graag al je vragen! Neem voor meer informatie of een persoonlijk advies contact met ons op.

VLAGGENMAST LATEN PLAATSEN

Wij plaatsen vlaggenmasten zowel in gras als in straatwerk. We nemen onze eigen betonfundaties mee voor plaatsing van de vlaggenmasten, of we storten het beton bij jou op locatie. Na plaatsing zorgen we er natuurlijk voor dat het gras of tegelwerk om de fundaties er weer netjes bij ligt.