Over ons

Het eerste wat een klant ziet wanneer hij jouw bedrijf bezoekt, zijn de vlaggen en banieren voor het pand. En bij GB Vlaggen weten we dat een goede eerste indruk erg belangrijk is! Daarom bieden wij voor jouw onderneming een totaalpakket aan alles rondom vlaggen, masten en beachflags. Van ontwerp, levering en plaatsing tot schoonmaak, reparaties en onderhoud aan jouw vlaggenmast.

Ontstaan

Na jaren als zzp’ers gewerkt te hebben, tussendoor nog een broodjes bezorgservice te runnen en inmiddels al vijf jaar succesvol ondernemen, besloten broers Cor en Rinus naast hun onderneming Gebroeders Broer ook GB Vlaggen op te richten. Het team bestaat inmiddels uit zeven en fabriceert ook zelf vlaggenmasten.

Totaalpakket vlaggen

Of je ons belt voor een nieuwe vlaggenmast of de reparatie en reiniging. Met onze eigen monteurs én fabricage zijn we altijd snel beschikbaar. We leveren snel én accuraat. En natuurlijk helpen we je graag met passend advies voor jouw specifieke situatie!

EEN ECHT FAMILIEBEDRIJF

En dat is terug te zien in onze werkwijze. De lijntjes zijn kort, het contact verloopt soepel en we weten van aanpakken. Intern, maar vooral in relatie met de klant vinden we dat belangrijk. Voor zowel technische vragen als voor meer informatie over een opdracht, we staan je graag te woord en blijven in contact. Onze klanten zijn eigenlijk ‘de vlag aan onze mast’, en die hijsen we zo hoog mogelijk!