Onderhoud

Een vlaggenmast moet weer en wind doorstaan. Niet gek dus als jouw vlaggenmast soms vies wordt, kapot gaat of aan een opknapbeurt toe is. Door onderhoud te verrichten aan jouw mast, voorkom je dat onderdelen onnodig stuk gaan en vervangen moeten worden. Zo is de uitstraling van jouw bedrijfsaanzicht altijd netjes en op orde!

Onderhouds werkzaamheden

Wat wij voor jou aan onderhoud verrichten:

  • We controleren en beoordelen de ‘status’ van de mast
  • We smeren de onderdelen, zodat het koord soepel loopt
  • Indien nodig vervangen we kleine onderdelen, tijdig zodat er niks aan de mast kapot gaat
  • We poetsen de mast van top tot teen
  • Het vervangen van jouw vlag of banier

Wil je je niet binden aan een onderhoudscontract? Eenmalige controles, onderhoud en reparaties vallen natuurlijk ook binnen de mogelijkheden.

Onderhoud aan jouw vlaggen- of baniermast

Ben jij benieuwd wat wij voor jou betekenen? Of wil je meer weten over deze onderhoudscontracten? Onze monteurs verzorgen onderhoud met onze eigen hoogwerker door heel Nederland en België! Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel.

ONDERHOUDS CONTRACT

Bij GB Vlaggen stel je zelf jouw onderhoudscontract samen. Wil je dat we eens in het jaar de hele mast met vlag en al onder handen nemen? Kunnen we ieder half jaar onderhoud verrichten of mogen we af en toe langskomen om de mast op te poetsen? Iedere situatie vraagt om ander onderhoud. Wij adviseren, jij bepaalt.